A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

Székesfehérvár,
Ady E. u. 5.
Tel.: 22-789-279
Mobil: 20-411-8124
E-mail:
info@bio-zona.hu

 

 

 

 

C É G B E M U T A T Ó


Társaságunk bio élelmiszerek kereskedelmére, elsősorban importjára jött létre 2003-ban. A tulajdonosi kör már évek óta a biopiacon tevékenykedik, többek között saját üzemeltetésben működtet jelenleg is bioüzletet és nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezik a szakma magyar résztvevőivel és folyamatosan bővíti külföldi partnereinek körét, évek óta részt vesz a legfontosabb európai és hazai szakmai kiállításokon és vásárokon.

A Bio-Horizóna Kft. német és holland cégek magyarországi képviseletét látja el önálló disztribútorként bevezetve termékeiket a hazai bio piacra. A kft. végzi az áruk Magyarországra szállítását, vámolását, hazai engedélyeztetését magyar nyelvű címkékkel ellátását, raktározását és a teljes kereskedelmének lebonyolítását. Ezen belül a nagykereskedők és a kiskereskedők ellátását.

Több multinacionális lánccal is tárgyalásban ill. megegyezés előtt állunk termékeink forgalmazásáról.

A társaságot és termékeinket a Biokontrol Hungária Nonprofit Kft. rendszeresen ellenőrzi. A marketing teljes megszervezése és lebonyolítása is a tevékenység része különös hangsúllyal, hogy ez a kereskedelemnek egy fejlődő szegmense és a reform életmód megismertetése is része ennek.


 

:. Date: