8000 Székesfehérvár, Ady E. u. 5.
Tel.: 06-22-379-447
Mobil: 06-20-411-8124
E-mail: tavaszpont@t-online.hu

 

A TAVASZPONT a harmonikus, egészséges élet és élettér megteremtésében és megőrzésében kíván Önnek segédkezni. Boltunkban minősített biotermékek világszínvonalú kínálatát szeretnénk nyújtani: kaphatók nálunk bio-, reform, anti-candida, gluténmentes, tej- és tojásmentes
élelmiszerek, öko és natúr kozmetikumok, háztartási mosó- és tisztítószerek, tiszta illóolajok, könyvek, relaxáló kazetták és Cd-k, természetes alapú ajéndék tárgyak. Kínálatunk egyre bővül, és szándékaink szerint az élet mind nagyobb területét fogjuk lefedni termékeinkkel. Célunk, hogy vállalkozásunk - az árukínálat gazdagságát és színvonalát illetően - ne csak hazai, de nemzetközi viszonylatban is kimagasló, mintaértékű legyen.

   

Nálunk a "bio", "öko", "organikus", "természetes" jelzők nem pusztán hangzatos vevőcsalogatók: a terméke összetételére és minőségére vonatkozó valós információtartalommal rendelkeznek.

Biotermékeink mesterséges, vegyipari tartósítószerek, színezékek, kőolajszármazékok és minden mérgező, irritáló adalék nélkül készülnek - legnagyobbrészt növényi alapanyagokból, amelyek lehetőség szerint minősített biotermesztésből származnak vagy vadon termettek. Erről nemzetközileg elismert minősítő intézetek védjegyei tanúskodnak. (Hagyományos, tehát nem "bio" áruink is a maguk nemében a legjobb minőséget képviselik.)

Így ezek a termékek a lehető legkisebbre csökkentik az allergiás reakciók esélyét, nem okoznak sem rövid, sem hosszú távon egészségkárosodást, sőt, összetételük révén egészségünk megőrzéséhez vagy akár gyógyulásunkhoz is nagymértékben hozzájárulhatnak. Maradványaik a környezetbe kikerülve természetes úton bomlanak le.

   
   

A nálunk kapható termékeket nagy szakértelemmel készítik, így mindamellett, hogy egészségesek és környezetkímélők, nagyon hatékonyak is. Csomagolóanyagaik könnyen szétválogathatók és újrahasznosíthatók, ennek elvégzésében a későbbek folyamán mi magunk is készséggel segítünk vásárlóinknak.
Jól élni szerintünk nem fényűzést és pazarlást jelent, hanem egészséget, szépséget, boldogságot; önmagunk megismerését és megértését, állandó külső-belső fejlődést. Ezek megvalósításában szeretnénk segíteni, nemcsak termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, hanem az erre vonatkozó tudás közvetítésével, tanácsadással, ismeretterjesztéssel is.
Bízunk benne, hogy nálunk elköltött pénze bőségesen megtérül majd: jobban fogja érezni magát a bőrében, mint valaha. Ha minderről személyesen is meg szeretne győződni, kérjük jöjjön be hozzánk!